Връщане на стока

Клиентът може да се откаже от сключен договор за покупка на стоки в срок от четиринадесет работни дни, считано от датата на получаване. В случай на отказ, молим получените от нас стоки да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и външен вид. В противен случай, прекратяването на договора става след договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката. Как става връщането на даден продукт:

1. Подаване на уведомление, където упоменавате Вашето желание да върнете дадена стока, както и по какъв начин желаете да получите Вашите пари - чрез банков превод или на място в някой от нашите магазини.

2. След подаване на уведомлението изпращате за Ваша сметкапродукта на адрес: Пловдив 4000, бул."6-ти Септември" 110А или го донасяте на място, съпроводен от следната документация: касова бележка, стокова разписка,които сте получили с Вашата поръчка, като при желание за получаване на парите по банков път, на стоковата разписка сте попълнили в най-долната част банкова сметка на клиента, по която ще се възстанови платената сума.

Парите се възстановяват на клиента по посочената от него сметка чрез банков превод в срок до 14 работни дни или на място в някой от нашите магазини.

Моля попълнете формата долу, за да изискате номер на върната стока.

Информация за поръчка
Информация за продукт & Причина за връщане на стоката
Прочетох и се съгласих с Общи условия

Исен мениджмънт

Facebook